Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács -

 

Frundäria 2.

 

A szürke zóna és az ártatlanság védelme.

 

Az alábbi, jórészt jogi eszmefuttatást az teszi szükségessé, hogy vannak jogászaink, akik politikai érveiket és érdekeiket jogelméletbe csomagólják, és ekként próbálják azt

 

 megfellebbezhetetlen argumentum-

 

ként eladni. Frunda György  érveit az ANI-törvény ellen Székely Ervin is megismétli blogjában- mintegy vitatkozván egy korábbi bejegyzésemmel-, kifejtvén, hogy súlyosan sértett olyan alkotmányos és demokratikus értékeket, mint az ártatlanság védelme". Nos álljunk meg ennél a fogalomnál egy két gondoloat erejéig(...)

   Azt ugyanis sem Frunda György, sem Székely Ervin nem tagadhatja, hogy a politikai elit parlamenti és kormányzati része hatalmas gazdasági lehetőségek birtokában van, folyamatosan a  kísértések kertjében bodorog,  és gyakran él is olyan lehetőségekkel, amelyek jórésze egy sajátos szürke zónába tartozik (...)

   Ezt a szürke zónát - amelyben tehát zavarosan egymásba mosódik az információtöbblettel és a döntési pozíciókkal való erőfölény kihasználása a korrupcióval - kell az ANI - törvényben megszabott keretben, eddig nem megszabott eszközökkel ellenőrízni  ..

 

 

 

 

 

Azért illesztettem ezt be, hogy nekem is kéne egy ilyesmi az érdekeimet magyarázni hogy miért és mikor és mi és hogy és a többi ...

 

megfellebbezhetetlen argumentum...ez tetszik is és nem árt ilyet olvasni ritkán

A bejegyzés trackback címe:

https://csapda.blog.hu/api/trackback/id/tr782149297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása