nem miattam írsz "jó" zenéket, csak most h nem tudsz mit csinálni, valahogy elkapott az ihlet, ez ilyen időszakod, de semmi közöm hozzá. szóval ne akard erre a fogni az írásod okát.
ne írj na, nem tudom már h mondani. ja és fogalmam sincs h érhetném el h ne írj, de ha skype feloldásra gondolsz, akkor az úgy nem megy. mivel egyszer zároltalak, és fel is oldottalak, és akkor megbeszéltük h ide nem írsz. erre fel skype mellett még itt is írtál, szóval nagyon sok volt ez belőled.
a pedofil dolgot meg fogadd el... nem normális dolog egy kiskorú, tőled jóval fiatalabb lánynak, szexuális dolgokról beszélned, mellesleg úgy, h a lány kérte h offolva legyen a téma. csak te persze folytattad, és már betelt a pohár. ezért is toltottalak le*tongue* ja és ne hidd azt várom a leveleid, mert nem. azt várom h ne írj már, már nagyon elegem lett belőled

 

Nem fogok anyázni..
Kül meg holnap reggel elutazok, szóval fejezd be az írogatást. Nem szeretném, ha helyetteseimet sokkolnád a baromságaiddal, szóval ne írj.
____________
rossz csont írta:

Anyázni nem tudsz ? :D próbáld ki, habár esélytelen de mégis hátha nem írok többet *love**tongue**rolleyes**redface*:D
még anyázni se tud hehehe

 

 

 

Totálisan hülye vagy*hmpf* Már miért várnék szerelmi vallomásokat? Tudod, nekem ott van Ákos, őt szeretem ha még rémlik*tongue* Tőle kell kapjak szerelmi vallomásokat, te abszolút nem hiányzol ide.
És ez nem drámai helyzet, inkább olyan lehetetlen szituáció... Komolyan, még egy ilyen embert mint te, nem kívánnék senkinek. Sosem szállt még rám ilyen pedofil marha, ideje leakadni rólam! Felőlem röhöghetsz is ezen, épp mindegy, de jusson már el az agyadig h egy levelet sem akarok tőled látni! Ne írj!
____________
rossz csont írta:

És ha most valami szívszaggató szerelmi vallomásokat vársz tőlem szintén ki kell ábrándítsalak mert ilyen drámai szitukban mint ez a jelenlegi általában röhögő görcsöt kapok ...
____________
HellGirl írta:

Én már elég sokszor mondtam h ne írj, és hagyj békén, szóval nem értem miért nehéz ez felfogni. A lerázás ilyen szempontból meg volt, csak mintha nem lennél képes elfogadni, pedig már ideje lenne.
Tényleg örülnék ha már nem írnál, és nem csak magam miatt. Na de hagyjuk. Remélem tényleg nem fogsz írni, és ha hiányod van, még ott az a 20 nő, akik remélhetőleg nem kiskorúak. További kellemest, kérlek ne írj.. Még erre se válaszolj! Köszönöm :)
____________
rossz csont írta:

Ha tényleg le akarsz rázni megteheted nem halok bele van még 20 nő ismerősöm akik között kapok másik szerelmet ha épp úgy van .

 

 

 

:D:D

*notamused*

A bejegyzés trackback címe:

https://csapda.blog.hu/api/trackback/id/tr412147953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása